fredag 2 november 2012

Fredag!

Oj, vad många det är som har varit inne på bloggen de senaste dagarna. Blir så nyfiken på vilka ni är. Det är alltid många inne på hemsidan också nu innan och under julbutiken men på min blogg blir det ju personligare för mig själv. Har lite svårt med att veta hur personlig jag ska vara, det blir en balansgång mellan privatliv och mitt yrke.
 Dagen innan årets julpremiär och idag ska det sista på plats, vaknade tidigt och kom på massor småsaker som behöver fixas och så ska julgranar planteras i krukorna vid vägen, halm ska hämtas och dekoreras med på gårdsplanen, dasset ska skuras med mera, fick fakturan igår på lite som är restat så det kommer säkert idag också- och måste få plats någonstans, vår nya, fina, stora skylt med tillhörande vagn ska bli helt klar och ställas på plats och den gamla ska bort och så till sist baka  saffranskladdkaka och pepparkakskladdkaka som ska göras på kvällen så de får stå och safta till sig i kylen under natten och förbereda för pepparkaksnitten som bakas imorgonbitti. Sen hoppas jag kunna ta kväller..... :)
Den här bilden är från förra året. De nedanför från i år.

Ha en trevlig fredag!

Kram
Eva

3 kommentarer:

Ellan sa...

Jag gissar att de andra som besöker din sida är som jag - julnördar! Eller som mina vänner säger om mig - julstörd! Men jag tar det som en komplimang. Ha ha! :) Och det är ju så underbart med november, att få gå och längta till advent. Då man äntligen får börja pyssla och plocka fram allt underbart man packade ner förra året! :)

Sara och Mr T sa...

Jag ser fram emot att gå kliva in hos dig och se alla härligheter! Däremot väntar jag lite till, suger på karamellen ett tag. Kan tänka mig att det kommer bli fullt hus i morgon.
Lycka till!! :)

Eva Ahlström sa...

Ja, det är det som är tanken att man själv får välja när man vill ha lite julstämning. Antingen nu eller om man som du Sara vill vänta lite grann. Välkomna!