lördag 12 januari 2013

Vårinköp!

Nu det dags att bestämma och beställa påskens, vårens och en del av sommarens varor. Redan i början av december kommer massor vårkataloger så redan då börjar vi så smått tänka på vårsäsongen. Jag skissade även på vår egen påskkollektion och gjorde påskmönster de sista veckorna innan jul.  Nästa vecka är det Formex, inköpsmässa för branschen i Stockholm och den åker vi till två gånger om året- vår och höst. Hoppas få massor av inspiration, träffa leverantörer och tillverkare och även hitta några nya leverantörer. Vi köper mycket från Danmark då de är duktiga på den lantliga stilen som jag är ute efter till Hantverksgården.


Bilder från några av våra danska  leverantörer. 

Trevlig helg!
Eva

3 kommentarer:

Sara sa...

Ser fram emot att få komma och både påsk och vår/sommarhandla! :)

Trevlig helg!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Eva,

Ska bli kul att besöka din butik i vår och se det nya sortimentet! Påsksmaker är inte det lättaste att definiera tycker jag. Men något lätt och bärigt som du säger eller kanske något med citron och en hint choklad..? Du kommer säkert på något. Kladdkakorna i julas var supergoda btw!

Kram Sanna

Eva Ahlström sa...

Välkomna båda! :)
Ja Sanna, citron känns ju lite påskigt med sin gula färg och friskhet, ska prova med det och vit choklad ihop. Tror det kan passa utmärkt ihop.