måndag 18 februari 2013

Vårens varor börjar komma!

Jaha hörni, mindre än en månad kvar tills påsköppning. Vårens varor har börjat anlända. Idag kommer andra pallen och min egen vårkollektion börjar också sakta bli klar (men det konstiga är att ju närmare vi kommer desto mer kommer jag på, likadant varje säsong, skissa och anteckna i mitt lilla block så får jag se vad som hinns med).
 Jag har gjort några artiklar som är extra lätt att skicka, ska lägga ut dem på bloggen med pris och mått om någon vill ha skickat. Vet bara inte ännu hur man lägger bilder och text i höger eller vänsterkant men får försöka kolla upp det. Alla andra bloggar har ju det så så svårt kan det väl inte vara, trots total brist på teknisk kunskap. Får helt enkelt sätta min betydligt mer tekniske man i arbete...(:
Små söta tvålar har kommit, dessa i fyra underbara dofter och färger.


Doftljus i samma dofter som tvålarna. Även samma doftpåsar till linneskåpet har anlänt...


...liksom tvättbara diskdukar i bomull i pastellfärger. 
Små saker som ger vardagslyx.

Mer bilder på nyanlänt kommer vartefter...

Idag, förutom att ta hand om varorna som väntas, ska äntligen det blivande turkosa skåpet målas.
Och så ska jag sy klart ett gäng linnelyktor som jag tryckte på igår kväll.

Ha en bra dag!
Kram
Eva

2 kommentarer:

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej hej!

Ser fram emot din öppning. Det är så härligt med pasteller! Ang bilder i sidspalterna, gå till layout, tryck på lägg till gadgets och välj bilder i listan. Inte alls svårt :)

Kram Sanna

Eva Ahlström sa...

Aha, är det så man gör, verkar ju enkelt tom för mig.(: Då ska jag fixa det, måste bara ta lite snygga produktbilder först. Tack för infon Sanna! Kram Eva