onsdag 25 juni 2014

Sommar, kaniner och Hantverksgården!

Nu är midsommar över för denna gång. Ledbergs hembygdsförening arrangerar varje år ett fint midsommarfirande i bygden. Nästan 500 barn och vuxna kom i år och säkert hälften dansade runt stången. Ni förstår att det blev lite förvirrat vilket håll man skulle dansa när hälften av den yttre ringen gick åt ett håll och den andra drog åt det andra hållet. MEN roligt hade vi i förvirringen och det är ju det viktigaste :). Nästa år ska hembygdsföreningen ordna en instruktör i mitten, Stefan som var sångledare gjorde sitt bästa men det är nog bra om en till tar hand om själva dansen. :)

Annars tog vi det ganska lugnt med firandet. Vi hade lite gäster, grillade och spelade krocket.

Jag fortsätter att tillverka kaniner. Det är roligt att göra dem och de säljer bra. Det blir förstås tusen gånger roligare att tillverka då! :)

Jag kommer fortsätta ha öppet fredagar och lördagar framöver. 
Det är såå mycket omkringarbete förutom tillverkning vid en sån här verksamhet och jag har jobbat långa dagar, 6 dagar i veckan i över åtta år, till jul jobbar jag sju dagar i veckan. Det är helt självvalt då jag brinner för min butik, det är ju en gammal dröm som jag uppfyllt och jag tycker att det är fantastiskt roligt. Min man jobbar också väldigt mycket med sina egna projekt. Nu känner jag att jag vill hinna annat i livet också, tex ta hand om min trädgård,vara mer med barnen och träffa vänner men också absolut ha kvar mitt älskade  Hantverksgården, jobba lite vettigare tider helt enkelt. Till jul kommer öppettiderna utökas.
Ville bara förklara varför öppettiderna gått ner i tid...

Hoppas Ni ha möjlighet att besöka oss fredagar 14-18 och lördagar 11-15. Öppet hela juli ut.
 Kommer antagligen stänga ett par veckor i augusti för semester men det kommer mer info om det senare.

Det blev ett långt inlägg denna gång.

Ha en skön sommar och hoppas vi ses!

Kram
Eva


Inga kommentarer: