tisdag 7 augusti 2012

Änglar, höst och julinköp!

Små höstmysiga änglar har jag tillverkat i tre olika färger.

Idag ska jag gå igenom alla JULKATALOGER som kommit och förbereda vad vi ska ta hem till julen.
Vi handlar mest med danska grossister bla. IB Laursen, Madame Stoltz, Krasilnikoff, Sail, Madleys, chic antuiqe med många flera så jag har många sidor att gå igenom. Allt som vi beställer är noga utvalt så att det passar in i vårt lantliga koncept.
Även hantverket vi tar in från andra hantverkare ska passa ihop och komplettera övrigt sortiment.
Men nu börjar hösten så sakta tränga sig på i butiken. Det är nästan det svåraste på året att bestämma när sommarsakerna ska ut och höstmyset in, man vill  hålla kvar sommaren så länge som möjligt egentligen.
Men det är ju så att många handlar och planerar lite innan nästa säsong kommer. Så butiker måste  ligga lite före, även på hösten och även om det är med dubbla känslor så är det skönt att göra om i den gamla  ladugården. Vi har trots allt valt att ha kvar lite sommar i butiken fram till skolstarten, som här i Linköping är den 20 augusti, sen blir det höstmys för hela slanten. :)


Ha en skön dag och njut av sommaren som  fortfarande är här!

KRAM
Eva


2 kommentarer:

Marika sa...

Tycker varje år att du börjar så tidigt med julen men jag inser ju också att det måste förberedas och att det är MYCKET som ska göras.

Man vill bara inte höra talas om julen när man har panik att sommaren redan är slut :-)

Eva Ahlström sa...

Förstår det Marika. Men i gengäld börjar jag med påsken i december och planerar och beställer vår och sommar i januari. :D